De Veluwse Aspergeboerderij is al jaren een begrip in de wijde omgeving, wij verkopen in onze winkel tijdens het aspergeseizoen dagelijks superverse asperges van ons land, s’morgens vroeg gestoken gewassen en gesorteerd en gelijk in de winkel,verser kan het niet en dat kun je proeven.
In 2005 hebben een groot aantal kersenbomen geplant waardoor we nu ook kersen uit eigen bongerd kunnen verkopen, in 2012 is er een overkapping over de kersenbomen gemaakt die open en gesloten kan, hierdoor hebben wij vroeger kersen en kunnen langer plukken. (zie fotopagina)
Wij verkopen wij in onze Boerenland winkel naast de seizoenproducten (Maart tot eind Juni asperges, daarna kersen en in de winter boerenkool) allerlei boerderijproducten, waaronder scharreleieren (dagelijks vers van eigen kippen) aardappelen, appels, peren en uien en sinds kort echte boerenkaas.
In de loop van de tijd is de winkel fors uitgebreid en hebben wij nu een groot aantal artikelen die met het boerenland gemeen hebben.
Enkele fietsroutes, waaronder de Hap en Trap- en de Wald-Knorroute, kunnen ons bedrijf als rustpunt nemen, er is in de winkel een zitje gemaakt waar u iets kunt gebruiken.
Nieuw in de winkel: Kalfsvlees
Vanaf nu (5-10) boerenkool met spek en worst van slager Wilbrink.
Ook van slager wilbrink: huisgemaakte erwtensoep.
Echt boeren kaas, jong, jong belegen, belegen en oude kaas.
En natuurlijk de steekproducten uit onze boerenland winkel.
Aardappelen, uien, appels en peren.
Altijd dagverse eieren van onze vrije uitloop kippen
Veluwse Aspergeboerderij
Fam. van den Broek
Apeldoornseweg 198 6731 SC Otterlo
Tel. 0318-591285                                                                                               
Maandag, Dinsdag, donderdag en Vrijdag
8.00 uur tot 18.00 uur.
Zaterdag 8.00 uur tot 17.00 uur.
Woensdag en Zondag gesloten.